NMK Larvik

På to og fire hjul siden 1931

VIKTIG INFO KLUBBLØP!

Sep 30, 2021

VIKTIG INFO!

Klubbløpet lørdag 2 oktober blir dessverre avlyst på grunn av mengde med regn som har kommet og som kommer til å komme, banen er ikke kjørbar etter bare i går og i natt 😕 Vi får heller ikke bytta dato på grunn av kommunen og diverse der:/ Vi beklager dette på det sterkeste , men vi får ikke gjort noe med det dessverre, selv om vi ønsker 😕 Vi kommer sterkere tilbake neste år 🚗🚗

Da etter noen tlf , så har NMK Kongsberg avd. Bilcross fått fikset at vi får kjøre hos NMK-Grenland, godt vi har mange motorsport venner, sånn at ting løser deg på ett vis. Dem kjører lørdag 9 oktober! Gå inn der og les tilleggsreglene, og påmelding for oss kommer da vi får fått ny lisens nr og det kommer en føremelding på Grenland sine sider når alt er klart! Husk og les tilleggsreglene deres skikkelig !