NMK Larvik

På to og fire hjul siden 1931

Promotering Funsport og B-Zero Håsken Lørdag 16/3 kl 12.

Mar 14, 2024

Promotering Funsport som er en racingserie for vanlige registrerte biler som er 17 år eller eldre, det kjøres 4 til 12 timers løp på div asfaltbaner i Norge med flere sjåfører pr bil å flest runder vinner (som i formel 1;-) og B-Zero som er Toyota ajgo, Citroen C1 og Peugeot 107 som det kjøres både racing og rally med. Det blir mulig å prøve sin egen bil å muligens en B-Zero bil også i en enkel løype, kanskje det dukker opp noe heftigere greier også. Alle velkomne også dere som bare vil se eller støtte motormiljøet. Har du ett ekstra kult kjøretøy er det hyggelig om du kommer med det. Nmk selger kaffe og vafler i Rally for alle sine lokaler. Kommer mer info. NMK Sandefjord og NMK Larvik sammen med Rally for alle 🙂 DEL GJERNE 🙂

Sjekk eventet på Facebook her:

https://www.facebook.com/events/1150263596015761/