NMK Larvik

På to og fire hjul siden 1931

Rally Larvik Lørdag 13 august 2022

Jul 4, 2022

Nå blir det Rally Larvik igjen!

Lørdag 13 august fylles Kvelde opp av fartsglade utøvere med spreke biler. Det er nemlig tid for Rally Larvik igjen og det gledes både utøvere og publikum.

Som de siste arrangementer, vil løpet bestå av 3 etapper som kjøres 2 ganger. Totalt skal det kjøres ca 113 km hvorav 42 av disse er med full fart. For året er det også lagt inn en ny trasse, noe som alltid er spennende for utøverne.

Løpet vil foregå i skogene ved Hvarnes og Farrisbygda. Basen kommer til å være på Kveldehallen, hvor det vil være åpen kiosk og ellers alt av informasjon man måtte trenge. Løpet er laget kompakt, så alt vil skje på samme dag med første bil til start kl 12 og i mål kl 16.15. En liten pause er lagt inn i Kvelde ca kl 13.45, hvor man har muligheten til å se bilene på kloss hold.

NMK Larvik har en lang fartstid som dateres helt tilbake til 1931 og er i dag over 80 medlemmer. Rundt 15-20 av disse er aktive utøvere innenfor grener på 2 og 4 hjul og utmerker seg godt i både nasjonal og internasjonal sammenheng. Det vil komme mer detaljert info når det nærmer seg løpet via NMK Larvik’s sosiale medier og det vil i tillegg merkes godt med fysiske plakater der det er hensiktsmessig.

Sist det ble arrangert Larviksprinten var det Frank Tore Larsen med kartleser Torstein Eriksen i sin Ford Fiesta R5-bil, som stakk av med den gjevest pokalen. Vil han klare å forsvare tittelen denne gangen eller kommer det noen lokale helter og overtar tronen?

Fyll bilen med store og små, venner og ukjente, så ses vi på skauen til en fartsfylt dag!