NMK Larvik

På to og fire hjul siden 1931

Nyhetsbrev NR.3 fra styret 2021

Nov 17, 2021

Styret er i en prosess med å utrede trenings baneanlegg sammen med Larvik Kommune for motorsport på to og fire hjul. Vi vil få svar på støymåling og videre kontakt med grunneier etter nyttår. 

NBF Rallyseksjonen har signalisert at vi ikke får NM status i 2022. Det er ennå ikke fastsatt hvilke klubber som får NM rundene – det er også diskusjon rundt datoer og hvordan rundene treffer andre arrangement.

Vi er i løpende kontakt med seksjonen og forsøker å være konstruktive og positive slik at vi får en best mulig dato.

Styret er positive til å arrangere et kandidatløp med et noe redusert ambisjonsnivå selv om vi ikke får NM status på løpet.

Styret er positive til å samarbeide med NMK Grenland om Go-kart virksomheten på Geiteryggen og at Ronny Kristiansen tar en ledende rolle i den organisasjonen. Dette er tråd med årsmøtevedtaket om å samarbeide med naboklubber.

JULETALLERKEN

NMK Larvik ber inn til Juletallerken for sine medlemmer på Holms den 8 desember 2021 kl 18.00. Pris pr kuvert er 249 kr. Vel møtt for god mat og en motorsports prat!

Link til Facebook arrangement finner du her:

https://fb.me/e/1XoCgdo6a

Vi ønsker at du bruker Gnist, slik at du kan motta informasjon fra klubben direkte. Her vil du også finne all din informasjon og Medlemskort. Du kan trykke på linken under for å få nettleser versjonen av Gnist eller så finner du den også til mobil i Play Store(Android) eller AppStore(Apple)

GNIST FINNER DU HER