NMK Larvik

På to og fire hjul siden 1931

BTH Motorsport kjører NGK masters 2021

Oct 14, 2021

Vi ønsker deg masse lykke til Benjamin! 🏁 Bare å gasse på hos söta bror 🚗💨💨🏁

Da begynner det å nærme seg årets og kanskje motorsport karrierens største høydepunkt NGK masters i Karlstad i Sverige. Det er ventet opp til 10 000 mennesker der i løpet av løpshelgen. Benjamin har forberedt seg så godt han kan, med sikkert 100 timer you tube filmer fra banen både innboard filming å utenfra.

Har du lyst til å være med å støtte Benjamin på dette og få navnet ditt eller firma navnet ditt på bilen er det mulig å vippse til 91653053 og skrive navn som skal stå på bilen. Må få takke sponsorene som gjør dette mulig:

Romnes A/S

Lundhs A/S

Ingar Løver A/S

Meny Søndersrød Tunet A/S

Jørn LieA/S

Rally Kalle

Dag Arne Halvorsen Transport

Digre BilverkstedNorsk Båt og Motortakst A/S

Og våre private sponsorer:

Hilde Lund

Tommy Nyhus Ekelund

Høna Design

Haukeland Motorsport