NMK Larvik

På to og fire hjul siden 1931

Nyhetsbrev Nr.2 NMK Larvik 2021

Sep 16, 2021
NYHETER FRA KLUBBEN
  NYHETER FRA STYRET
Styret er i en prosess hvor det sees på ulike alternativer og samarbeidsformer, hvor vi jobber for å styrke den lokale rekrutteringen av unge motorsportutøvere i nærområdet.    Her har vi nå hatt kontakt med kommunen og forskjellige grunneiere, å har noen konkrete planer vi jobber med å få gjennomført i løpet av 2022. Vi vil så klart gi beskjed så fort det kommer noe nytt i denne saken.  

Det blir Klubbløp i Bilcross den 2 oktober 2021 på Basserudåsen arrangert av NMK Kongsberg. Påmelding og tilleggsregler vil bli lagt ut den 23. september 21.  

Vi jobber også med å rekruttere nye personer innenfor teknisk kontroll og andre oppgaver som trengs for å arrangere løp og som trengs for at våre og andres medlemmer kan få kjørt løp. Vi oppfordrer også alle å ta en titt på de digitale kursene vi vil legge ut på hjemmesiden, Facebook og pr e-post for videre utdannelse og forståelse med det å drive en klubb og arrangementer.  

Vi jobber også med å få i stand en NM runde i Rally på asfalt i 2022. Mer info kommer når vi har fått endelige svar fra NBF.  

Vi ønsker at du bruker Gnist, slik at du kan motta informasjon fra klubben direkte. Her vil du også finne all din informasjon og Medlemskort. Du kan trykke på linken under for å få nettleser versjonen av Gnist eller så finner du den også til mobil i Play Store(Android) eller AppStore(Apple)
GNIST FINNER DU HER