NMK Larvik

På to og fire hjul siden 1931

Resultater Rally Grimstad 2021

Sep 15, 2021

Sist lørdag var det duket for 3. NM Runde i rally 2021. Rally Grimstad ble arrangert med base i Grimstad og 9 fartsetapper ble kjørt i Grimstadområdet på fine asfaltveier. Dette rally er det eneste av årets 5 NM Runder som kjøres på asfalt.

NMK Larviks unge rallytalenter Christian Hobæk og kartleser Ludvig Lund beviste i sitt andre rally for sesongen at de har farten inne og endte på en fjerdeplass og nesten pallen i sin Ford FiesteR2T i klasse 5.

I klasse 15 Veteranklassen vant Valter Chr. Jensen med kartleser Erik Pedersen fra NMK Larvik suverent i sin Porsche Carrera RS foran Geir Espeland fra arrangørklubben i Grimstad.

I den gjeveste internasjonale klassen for WRC biler var det bare en bil til start og denne ble kjørt av arrangørklubbens nestor Rune Danneborg fra Grimstad med NMK Larviks Morten Erik Abrahamsen kartleserstolen.Morten Erik Abrahamsen ble for øvrig for fjorten dager siden nummer to i den Svenske Mesterskapsrunden i Kil i Sverige som kartleser for VM og EM fører Pontus Tidemann.

Neste NM Runde er Rally Sørland 4. september som kjøres i Mandalsområdet.Da er Larviksguttene klare for ny dyst og muligheter for gode plasseringer.