NMK Larvik

På to og fire hjul siden 1931

Resultat NM Rallycross Gol 2021

Sep 15, 2021

På vei hjem etter en trøblete avslutning på helgen🙈 En litt vel ivrig sjåfør havnet i autovernet etter første sving i 4 omg og endte med en brutt🙈 I finalen ble det klabb & babb i første sving og Mats ble stående😔 Det ble store skader på bilen, så det er mye arbeid i vente før NM finalen på Flisa om 14 dager😱 Vi gratulerer Espen Isaksætre med seier’n, Sebastian Høydalen med andre plass & Jonas Kløvstad med tredje plassen🏆 Takk til NMK Gol med bra gjennomført løp💪🏼

Vi takker våre sponsorer som gjør dette mulig🥰* Maskin & Asfalt AS* Tom Hvaal AS* TE Transport* Lundhs* Kjærstranda Camping* Helgeroa Marina* Søndersrødtunet* Løberg Trafikkskole* Rudskjær Fjellsprengning* Larvik Kobber & Blikk* Helgeroa Consulting* Lund & Reistad AS* Frisørkjeller’n* Tommy Ekelund